• 6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.
  • (30) 7777-529
  • imre.berenyi@berenyisoft.com

BerenyiPay

Az első többcélú vásárlási utalvány

Utalvány
BSys Pay

Egyedi

Minden BerenyiPay utalványt egyedi sorszámmal láttunk el, amely sorszámot a biztonsági hologramos matricába építettünk be.

Többcélú

A BerenyiPay utalványt számtalan helyen fel tudod használni. Vásárolhatsz belőle ajándékot, élményt, terméket és szolgáltatást. Bárhol és bármikor felhasználhatod elfogadóhelyeinknél!

Diszkrét

Az utalvány nem köthető sem magánszemélyhez, sem jogi személyhez, így szabadon átruházható és minden alkalomra tökéletes ajándék.

Címletek

Megvásárolható 5.000,- Ft, 10.000,-Ft, 20.000,-Ft, 50.000,-Ft, 100.000,-Ft, 500.000,-Ft, 1.000.000,-Ft címletekben.

Vásárlás

Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza és készpénzre nem váltható.

Érvényesség

Az utalványt a rajta megtalálható érvényességi időn belül tudod levásárolni.

Biztonságos

A BerenyiPay utalvány egyedi biztonsági elemeket tartalmaz, amelyek megakadályozzák annak hamisítását. Utalványunkat másolásvédelmi biztonsági papírra nyomtatjuk, amely anyagában olyan speciális biztonsági elemek találhatóak, amelyek megakadályozzák a másolást, illetve a másolati példány felhasználhatatlanná válik.

Minden utalvány egyedi biztonsági hologramos biztonsági matricát tartalmaz. Egyedi saját logós matricánk a garancia a biztonságra. A hologramos matrica eltávolítása esetén nyomot hagy az utalványon, így megfelel a legmagasabb biztonsági elvárásoknak.

Használd minden vásárláskor!

A BerenyiPay utalványt az összes honlapunkon szereplő elfogadóhelynél beváltható.